Vad förändras vid en förändring?

Vem drömmer inte om förändring? De flesta av oss har drömmar om ett annorlunda liv. Vi vill göra något annat och se annorlunda ut. Kanske känna andra människor och leva ett annat liv. En del kan vi faktiskt påverka själva och en del ligger utanför vår makt att påverka.
Ens utseende bukar man säga inte går att påverka, men visst gör det det. Det är just det som hela plastikkirurgibranschen handlar om. Frågan i det fallet är inte om det går, utan vad som händer när förändringen sker. För inga förändringar sker utan konsekvenser, positiva eller negativa. Och frågan är – när du drömmer om förändring – hur ofta du tänker på de negativa konsekvenserna som alltid kommer. Hur stora är de? Är du redo att möta dem? Spelar de någon roll för dig?
Exempelvis; om du genomgår en plastikoperation är du redo för hur din omgivning kommer att reagera? Det behöver inte betyda att du ska låta bli att göra det, men du bör förbereda dig på det. Ta gärna hjälp av din kirurg eller en psykolog som är insatt i ämnet att förbereda dig på plastikoperationens baksidor. Ju mer du vet om konsekvenserna, ju bättre beslut kan du ta och ju lättare kan du hantera de negativa sidorna efteråt och bara njuta av de positiva. Du kan läsa mer om vad du har att vänta och få mer input kring plastikkirurgi om du går in och läser runt lite bland texterna på www.plastikkirurgifakta.se.

No related posts.