Tycker du att leopardmönster är höjden av stil?

Du tycker att alla modemagasin promotar den ena trenden efter den andra. Varje säsong är det något nytt som gäller; nya färger, nya mönster, nya stilar. Men i din smak är det bara en grej som håller stilen år efter år; decennium efter decennium: leopardmönstret.
Överallt där du kan klämma in leopardmönster har du det.
På dina tights. På din korta topp. På din bilklädsel. På ditt sofföverdrag. På din säng. På toalettstolsöverdraget. På duschdraperiet. På hallmattan. På köksgardinerna. På trosorna och bh:n. Och på din rygg har du en tatuering av en stor leopard.
Det finns helt enkelt inget som är mer stilfullt än leopardmönster. Det går aldrig ur tiden och är aldrig fel. Ska du gå på nobelmiddag ska din man ha en frack i leopardmönster. (Att din balklänning är leopardmönstrad är ju självklart.).

Varför inte ta det hela ytterligare ett steg. Skaffa dig leopardmönstrade ögon. Med hjälp av Yellow Leopard Crazy kontaktlinser blir dina irisar leopardmönstrade. Sedd genom leopardmönstrade linser borde ju allt bli leopardmönstrat och lyckan blir total och komplett – alltid.
Eller så HAR du stil och är antingen skeptisk till leopardmönster eller tycker det ska bäras i lagom mängd vid rätt tillfälle. Om du bär linser ska de vara genomskinliga och har styrka så att ditt synfel kan korrigeras. Faktum är att du kanske letar efter information om sådana linser och letar efter ett ställe som har sådan. Gå då till www.linsbolaget.se.

Related posts:

  1. Historien om den begränsat sluge Sven