Somliga går i trasiga skor – andra i nya gympadojor

Somliga går i trasiga skor – andra i nya gympadojor
För så är det – som rubriken säger. Somliga går i trasiga skor – för att de inte har råd med bättre. Till och med i Sverige. Och om man vill gå ner i vikt ställs man ofta inför massor av metoder och kurer och metoder som kostar massor av pengar. Därför kan det kännas att man inte har råd att gå ner i vikt. Men man behöver inte nya gympaskor för att börja motionera. Man behöver inte ett svindyrt träningskort på ett gym för att få sin motion. Och man behöver inte köpa medel och kurer för att gå ner i vikt. I grund och botten handlar det om viljan.
För ärligt talat – de som har pengar; de som har råd att köpa skorna, träningskortet och alla tänkbara medel och kurer – kommer inte en centimeter på väg om de saknar viljan. Då står skorna kvar i garderoben och träningshallen får aldrig se dem komma dit. Och alla medel står kvar oöppnade i skafferiet.
Allt det som går att köpa för pengar är endast sätt att förenkla och effektivisera. Många medel som säljs kan förbättra dina resultat och göra arbetet enklare. Din viktminskning kan gå något snabbare och dina näringsvärden kan bibehållas mer stabila. Men grundarbetet kan du göra utan allt detta. Du kan välja att äta mer potatis än kött. Det är till och med billigare. Sallad är inte dyrare än biff. Att promenera eller cykla är billigare än bil och buss.
Faktum är att det finns många sätt som gör ditt motionerande och sundare matvanor sparar dig pengar. Så du kanske har råd att köpa extra vitaminer eller något medel som gör din viktminskning snabbare och din motivation högre.
Då kan du gå in på www.snabb-viktminskning.se och kosta på dig.

No related posts.