Skönhetsideal för dummies

Skönhetsideal för dummies
Vad som är vackert eller inte verkar det finnas många olika synpunkter kring.
Varje epok i historien har sina synpunkter på vad som är vackert och olika kulturer skiljer sig också mycket åt. Men även inom samma tidsepok och kultur finns det stora skillnader.
Här följer en kort genomgång: skönhetsideal för dummies.
Platsen är Sverige. Tidsepoken är idag.

Porrindustrin

Detta är en alldeles särskild nisch av skönhetsidealens värld. Här ska brösten vara stora. Mycket stora. Ju större, dess bättre. Att en kvinna med så stora bröst genom bröstförstoring knappt kan gå rakt en gång spelar inte så stor roll då idealet för dessa kvinnor är att ligga på rygg eller stå på knä.

Filmindustrin

Här är idealet att se ung ut. Är man i 20-årsåldern är det bra att se ut som man är 16. Och är man över 20 ska man se ut som 20, även om man är 80. Till hjälp tar man alla möjliga kurer, behandlingar, botoxgifter samt operationer. Efter några behandlingar av botox ser ditt ansikte slätt och ungt ut, men är å andra sidan helt orörligt som om själen lämnat din kropp.

Sportindustrin
Här är idealet slankhet och muskler. Att prestera fysiskt betyder allt. Inte ett uns fett får finnas någonstans. För att uppnå detta måste man pressa sin kropp bortom alla rimliga gränser. Man får inte äta något som inte leder till kroppens fulländande. Och räcker det inte med stenhårda dieter och absurt hård träning – så kan man ta till olagliga preparat, hormoner och annat som i förlängningen bryter ner din kropp.

Det går alltid fel när det har gått för långt. All strävan efter skönhet måste alltid följas med sunt tänkande och balans mellan kropp och själ. Gå in på www.plastikoperationerna.se och läs om vad du bör tänka före ditt beslut.

No related posts.