Neurotisk New York-bo med hornbågade glasögon…

Neurotisk New York-bo med hornbågade glasögon…
Vem beskrivs i rubriken? Det finns inte så många alternativ egentligen. Det är några få attribut och de flesta skulle nog svara Woody Allen omgående.
Han har levererat en lång rad filmer under flera decennier – allt från rena komedier till dramer. I många är det han själv som spelar huvudrollen. Och även om det är olika karaktärer är det alltid samma roll. Rollen som han själv. Neurotisk New York-bo med hornbågade glasögon. Kan man alls tänka sig honom utan dessa glasögon. Man kan inte beskriva honom utan att ta med dem. Däremot är det mycket annat som man kan berätta som inte är livsnödvändigt – om än lika sant. Mer info på glasogonfakta.se/

Woody Allen heter egentligen Allen Stewart Konigsberg. Han föddes 1 december 1935 i Flatbush i Brooklyn i New York. Han har genom åren varit verksam som filmregissör, manusförfattare, skådespelare, komiker och musiker. Woody Allen har under sin karriär vunnit hela fyra Oscarstatyetter.
Men hade rubriken lytt ”Allen Koningsberg – oscarsbelönad filmmakare” så är det nog inte många som hade vetat vem som avsetts.
Glasögonen sitter mitt i ansiktet och man kan inte se någon med glasögon i ögonen utan att se glasögonen. Givetvis blir det även de som skänker störst prägel till en persons utseende.
Därför är valet av glasögon oerhört viktigt och bör göras med stor omtanke. Gå gärna in på www.glasogonfakta.se och titta runt och lär dig mer om glasögon och olika sorter och modeller som finns tillgängliga att välja mellan. Solglasögon online

Related posts:

  1. Glasögon från The House of Boucheron