I januari, 2010, presenterade Steve Jobs den första iPad-modellen.

I januari, 2010, presenterade Steve Jobs den första iPad-modellen. I mångas ögon såg den mest ut som en iPhone i större modell. Sedan dess har tiotals miljoner iPads sålts och konkurrenter som Microsoft, Motorola, Samsung och Sony har lanserat andra alternativ. Och utvecklingen fortsätter i expressfart med nya modeller och nya appar. Saker som tidigare krävde att du satt hemma vid din dator kan du nu snabbt och enkelt ta hand om var du än befinner dig. Med en surfplatta har du ständig tillgång till de data och tjänster du behöver. Gå in på surfplattor.info och läs mer om vad som finns på marknaden.

Med en surfplatta slipper du dötid. Den är smidig om du vill jobba eller plugga på bussen eller tåget. När du känner dig klar kan du titta på film eller TV, surfa, kolla Facebook eller lyssna på musik. Oavsett media kan du välja mellan att ladda ner direkt till din surfplatta eller använda en strömmande tjänst. Idag finns det en mängd olika leverantörer att välja mellan.

Operativsystemet är surfplattans hjärna och motor. Alla appar fungerar dock inte med alla operativsystem. Innan du bestämmer dig för en viss modell är det därför viktigt att den klarar av att göra det du vill att den ska göra. Ett flertal tjänster som utvecklats för Apples iOS kan inte användas på surfplattor med Googles Android-plattform. Läs mer om appar och kompatibilitet på www.surfplattor.info. Här hittar du även information om priser, prestanda och funktionalitet. Vi hjälper dig att hitta den surfplatta som passar dig bäst.

Related posts:

  1. Intresset för läsplattor har ökat enormt sedan de första modellerna