Herbalife arbetar för att hjälpa människor med vikt- och hälsoproblem

Övervikt och fetma är resultatet av att vi äter för mer än vad kroppen hinner förbränna. Omfattande forskning har belagd sambanden mellan övervikt och en rad allvarliga hälsoproblem, bland annat diabetes typ 2, högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar samt vissa cancerformer. För att gå ner i vikt krävs att du minskar ditt kaloriintag samtidigt som du rör dig mer. För många är det svårt att ändra på gamla vanor och hitta en sundare balans. Herbalife har i mer än tre årtionden arbetat för att hjälpa människor med vikt- och hälsoproblem. Människor världen över har använt sig av Herbalifes metod för att uppnå hållbar viktminskning. Testa du också! E-butiken www.good-weight-loss.co.uk är en självständig distributör av Herbalifes products Här hittar du prisvärda erbjudanden på måltidsersättningar, kosttillskott, näringsriktiga mellanmål och mycket annat.

Herbalifes metod bygger på omfattande kliniska tester. För att minska ditt kaloriintag på ett strukturerat sätt, byt ut en eller två måltider per dag mot någon av Herbalifes goda och fräscha proteindrinkar. Formula 1 har sedan den först lanserades 1980 hjälp människor att uppnå sina personliga fitnessmål. Just nu finns den i sju olika smaker: vanilj, choklad, jordgubb, tropisk frukt, cappuccino, cookies and cream samt karamell-äpple/kryddig kanel. Det enda du behöver göra är att blanda ut 2 matskedar proteinmix i 2,5 deciliter mjölk. Allt som allt innehåller shaken endast 217 kcal. Om du har problem med laktos, gluten eller soja, välj i så istället fall Formula 1 Free From, som är baserad på prima ärtprotein.

Att skaffa sig bättre kontroll över sin vikt är sällan enkelt, men med Herbalifes hjälp blir det lite lättare. För ett sundare och friskare liv, handla hos herba-minceur

Related posts:

  1. Ner i vikt med herbalife
  2. Fel du bör akta dig för i träningen om du vill gå ner i vikt
  3. Gå ner i vikt – och stannar där