Grace wellness kosttillskott

Kosttillskott innehåller vanligen består av koncentrerade näringsämnen eller ämnen med fysiologisk verkan, såsom vitaminer, mineraler, örtextrakt, aminosyror, fibrer och essentiella fettsyror. Med rätt kombination av aktiva substanser kan kosttillskott, tillsammans med näringsriktig mat och ökad motion, ge bättre viktkontroll och därmed även bättre hälsa och en högre grad av fysiskt välmåga.

Professor Per-Arne Öckerman har under årtionden varit en auktoritet inom forskningen kring näringslära. Under flera årtionden verkade han som professor i klinisk kemi vid Lunds universitet. Professor Öckerman har även fungerat som expertrådgivare i Socialstyrelsens framtagande av allmänna kostrekommendationer. Under tidigt 2000-tal initierade Grace Wellness VD och huvudägare Claes Julin ett samarbete med Öckerman. Sedan dess har vi verkat för att föra ut kunskap om viktkontroll och hälsa. På basis av Öckermans studier och annan spetsforskning har vi även tagit fram flera kosttillskott som hjälper människor gå ner i vikt genom att öka förbränningen av fett samt dämpa aptiten.

Xantan är ett gelbildande kostfiber binder vätska. På så sätt fylls matsäcken upp. Tester har visat att gelbildande kostfiber, som finns naturligt i exempelvis frukt, bär, grönsaker och viss spannmål, påverkar blodsockerhalten och insulinnivån på ett positivt sätt. För att uppnå önskad effekt rekommenderar vi att du tar 2 kapslar Xantan tillsammans med ett glas vatten ungefär 30 minuter före frukost, lunch och middag.

Xantan tas med fördel tillsammans med Reducer, ett kosttillskott som ökar din förbränning och som du också kan handla direkt på gracewellness.info För mer information om oss, gå till vår hemsida eller kontakta oss på telefonnummer 08-509 33 200 eller via e-post, kundservice@gracewellness.se.

Läs mer på

http//blogg.gracewellness.se
http://www.gracewellness.eu
http://www.grace-wellness.se
http://www.grace-wellness.nu

No related posts.