Fyra billiga sätt att bleka sina tänder själv

Fyra billiga sätt att bleka sina tänder själv
Om dina tänder med åren har blivit missfärgade av rökning, vin, läsk och kaffe så kanske det är dags att bleka dem. Man ser på tv och internet dagligen annonser om olika behandlingar som ska göra dina tänder vita och fina. Men det finns andra sätt – mycket billigare. Dock med tvivelaktigt resultat och troligen mycket farligt.
1. Munskölj med klorin. Klorin använder man för att bleka kläder och tvätta bort bakterier. Det är mycket frätande och kommer garanterat bleka dina tänder. Tag en munfull med klorin och skölj i några minuter. Fortsätt kväll efter kväll tills tänderna är vita.
Bieffekter: svåra frätskador i munhåla, hals och lungor.
2. Slipa tänderna med maskinslip. Tag din maskinslip ute i garaget och montera upp på toaletten. Börja sedan slipa tand för tand tills det yttersta lagret slipats bort. Var försiktig när du slipar insidan.
Bieffekter: svåra brännskador och slitskador på läppar, gom och tandkött.
3. Bränn bort yttersta lagret med skärbrännare. Tag en skärbrännare och bränn försiktigt bort det gula lagret från tanden tills det vita tittar igenom. Risken är stor att detta inte alls fungerar. Har inte testats.
Bieffekter: mycket svåra brännskador på hela huvudet. Troligen förkolnade tänder.
4. Pensla tipex över dina tänder. Tag enkelt en flaska tipex och pensla på tills dina tänder glänser vita.
Bieffekter: skavs snabbt av och måste göras om flera gånger om dagen. Är farligt att inmundigas – vilket är oundvikligt.

Vill du vara säker på att din tandblekning lyckas och på ett helt ofarligt sätt gör du bäst i att helt låta bli dessa metoder. Gå i stället in på www.tandblekningsinfo.se och läs hur seriösa och kompetenta kliniker kan bleka dina tänder. Eller hur du kan göra det själv – men professionell och vetenskapligt testade metoder.

No related posts.