Fel du bör akta dig för i träningen om du vill gå ner i vikt

När du vill gå ner i vikt har du säkert hört den gyllene regeln; ta in mindre energi, gör av med mer energi. Det vill säga; ät mindre och träna mer.
Men utöver det finns det fler saker att lära sig. Man kan nämligen äta mer och mindre rätt och träna mer och mindre rätt. Vad man ska äta och hur man ska äta det finns det hela böcker om. Och bra hemsidor. En sådan är www.viktexpert.se.
Men det finns även många bra råd när man tränar som gör viktminskningen mer effektiv.
Ett råd är: ge fan i träningsmaskiner.
Fina maskiner på gymmet kanske ser avancerade ut, men om sanningen ska fram så är det enda de är riktigt bra för är att du kan sitta ner på dem när du knyter skorna eller hämtar andan. Problemet är att maskiner ändra hur din kropp naturligt rör sig och begränsa ditt rörelseomfång. Detta begränsar också din förmåga att fullständigt aktivera alla dina muskler och fibrer. Det innebär mindre fettförbränning. Ännu värre – maskinerna kan även orsaka överdriven belastning på lederna. Om du vill ha snabba resultat ska du träna på ett sådant sätt att kroppen får röra sig på ett naturligt sätt och använda så många muskelgrupper som det bara är möjligt. Ut och spring och klättra och arbeta i trädgården. Där kan du gå ner i vikt på allvar. Vill du lära dig mer, gå in på viktexpert.se.

No related posts.