Extra förvaringsutrymme under en begränsad tid.

Det finns många situationer när man är behov av extra förvaringsutrymme under en begränsad tid. För privatpersoner kan det handla om att man byter bostad. För företag kan det handla om att verksamheten expanderar snabbt. Om du behöver förvaring, magasinering eller hyra förråd till bra pris kan du alltid vända dig till PickupStorage.  Här slipper du bindningstider och depositionsavgifter, och dessutom betalar du endast för det utrymme du utnyttjar.

Låter det här som att det kan vara något för dig? Surfa då in till PickupStorage.se och läs mer om priser och andra villkor.  Hos PickupStorage kan du magasinera dina ägodelar utan att det behöver kosta en förmögenhet. Förutom förvaring kan du få hjälp med hämtning, emballering, bärhjälp och packning.

För den som förvara längre än tre månader är dessutom hämtningen gratis. Packa ihop dina saker och placera dem vid huvudingången till din bostad så kommer PickupStorage och hämtar upp dem. Svårare än så är det inte.

Om du vill veta mer om PickupStorage är du naturligtvis alltid välkommen att höra av dig och prata med våra representanter. Skriv till kundsupport@pickupstorage.se eller ring 010-888 52 78. Tillsammans hittar vi den bästa – och mest prisvärda – lösningen för dig.

En stor fördel med PickupStorage är priset. Surfa in till PickupStorage.se idag och ta själv en titt på priser och villkor. PickupStorage är baserat i Stockholm och vänder sig i nuläget främst till privatpersoner och företag i Stockholmsregionen. Kunder från andra platser är dock förstås välkomna att höra av sig. PickupStorage kan bistå med att ordna med frakt till våra lokaler till förmånliga priser.

No related posts.