En godtagbar ursäkt för ett glas vin

En godtagbar ursäkt för ett glas vin
Tycker du om vin och vill ha en bra ursäkt för att ta ett glas då och då. Här kommer det: vin kan nämligen hjälpa dig att bekämpa cancer, Alzheimer, Parkinson, multipel skleros, psoriasis, eksem och att din kropp åldras i förtid.
Hur kan detta komma sig?
Idagens samhälle är det vanligt att man stressar och konsumerar friterad mat, cigaretter och utsätter sig för olika kemikalier. Detta skapar en för hög nivå av fria radikaler i kroppen som kan orsaka allt det som nämndes ovan. Botmedlet heter antioxidanter och finns i en rad olika livsmedel såsom grönsaker och frukt. Men också i vin. Därför rekommenderas det faktiskt att man dricker ett glas rödvin då och då för att höja nivån av antioxidanter i kroppen. Dock ska man vara försiktig då rödvin också innehåller alkohol, som ökar produktionen av fria radikaler. Så det är konsumtion av rödvin med måtta. Varva gärna med frukt, grönsaker och grönt te för att verkligen se till att dina nivåer av antioxidanter är höga.
Vill du läsa mer om antioxidanter kan du gå in på www.antioxidanter.biz där du får tips om hur du på fler sätt kan höja nivåerna.

No related posts.