Dyrt att hyra in hushållsnära tjänster?

Tidigare var det ganska dyrt att hyra in hushållsnära tjänster. Tack vare RUT-avdraget har mycket förändrats och idag har fler och fler hushåll råd. En fördel med att hyra in professionell städhjälp är naturligtvis att du får mer tid till andra saker.

Rent Hemma erbjuder ett flertal olika städtjänster samt även tvättning, strykning och fönsterputsning. Företaget har under många år varit verksamt i Storstockholm och har under den tiden byggt upp ett väldigt gott rykte.

Med Rent Hemma kan man vara säker på att få förstklassig service till överkomligt pris. Mer information hittar du om du surfar in till Renthemma.se. Numera finns företaget även på Facebook – kolla gärna in www.facebook.com/renthemma.

På hemsidan hittar du detaljerad information om vad Rent Hemma erbjuder, men om du har ytterligare frågor är naturligtvis alltid välkommen att höra av dig. Ring till 08-120 509 10 eller använd e-post, info@renthemma.se. Du kan kontakta företaget direkt via webbformuläret som du hittar på hemsidan.

Om du aldrig haft hemstädning tidigare kanske det är läge att åtminstone testa? Rent Hemma erbjuder provstädning för endast 99 kronor i timmen. Provstädningen innebär inte att du måste köpa några ytterligare tjänster. I samband med provstädningen analyserar företaget ditt städbehov och återkommer med ett kostnadsförslag som du kan fundera över i lugn och ro.

Bokning av städhjälp gör du enkelt på hemsidan, Renthemma.se.

Rent Hemma strävar efter att erbjuda enkla tjänster. På hemsidan kan du själv ta hand på saker som ombokningar, avbokningar och avslutning av abonnemang. Låt Rent Hemma ta hand om städningen!

Related posts:

  1. Visst vore det bekvämt att slippa en del av vardagbestyren?