Bakom Steven står Jens Saltin, tidigare högt uppsatt chef inom Klarna

Det finns vissa appar i mobilen som känns mer självklara än andra. Och Steven, som lanseras i Sverige under våren 2018, är definitivt en av dessa. För med Steven kan du och dina vänner hantera gruppbetalningar på ett mycket enkelt sätt.

Med Steven, vars namn springer från uttrycket “even Steven”, ser du och dina vänner vilka som har betalat sin del av den gemensamma krognotan – och, för den delen, vilka som inte har gjort det!

Steven gör att du och dina vänner slipper att börja med huvudräkning mitt under en trevlig sittning på restaurangen. För skulle det vara så att någon glömt sitt betalkort, eller inte har kontanter, så löser ni det enkelt efteråt.

Bakom Steven står Jens Saltin, tidigare högt uppsatt chef inom Klarna, och Fredrik Olofsson, välmeriterad systemutvecklare. Och med Steven så har herrarna skapat ett självklart komplement till den populära appen Swish.

Jens Saltins erfarenhet av smart betalningslösningar är bred. Inom Klarna hade han, under sjå års tid, flera viktiga funktioner. Karriären inom Klarna inledde Saltin genom att vara key account manager för Klarna mobil. Sedan dess har han även varit Head of Sales, i Sverige, landschef över marknaden i Holland, expansionschef och landschef över Storbritannien.

Saltin, född-81, har en mastersexamen från Handelshögskolan, i Stockholm, och har även arbetat på Nordea, i Stockholm, på hedgefonden Rubicon i San Fransisco, Kalifornien, och på Goldman Sachs i London.

Och med Steven skriver nu Saltin ytterligare ett kapitel i en mycket framgångsrik yrkeskarriär. För allt talar verkligen för att Steven med tiden kommer att bli en internationell succé. För det där med gruppbetalningar är knappast bara ett huvudbry för restaurangsällskap i Sverige! Ta chansen och ladda ner Steven så fort som du får möjlighet!

Related posts:

  1. Saker som du kanske vill veta om det du ser när du står på tröskeln
  2. Står du i begrepp att sälja eller köpa ett hus och behöver en formell husbesiktning?