Att hålla arbetsplatsen ren och snygg är inte bara viktigt av estetiska skäl.

Att hålla arbetsplatsen ren och snygg är inte bara viktigt av estetiska skäl. Ett flertal studier har visat på sambanden mellan dålig lokavård å ena sidan och ökning av allergier och annan överkänslighet å andra sidan. Andra studier har dessutom kommit fram till att otillräcklig städning påverkar både produktivitet och stämning på ett negativt sätt. Ansamlingar av damm och smuts gör helt enkelt att vi jobbar mindre och bråkar mer. Som arbetsgivare är det således viktigt att se till att lokalerna städas av kompetent och pålitlig personal. Hellre betala lite extra för ett väl utfört arbete än att köpa billiga men dåliga städtjänster.

Var hittar man då kvalitetssäkrade städfirmor? Lokalvård är en bransch i ständig förändring. Metoder, redskap och rengöringsprodukter blir kontinuerligt bättre och mer miljövänliga. För bästa möjliga resultat, använd dig alltid av http://www.kontorsstädning.com. Allt du behöver göra är att lämna in en förfrågan så tar vi fram offerter. Tjänsten är helt gratis och sparar dessutom dig en massa tid.

I alla storsstadsregioner är det gott om aktörer på städmarknaden. Många är både kompetenta och prisvärda. Det gäller dock långtifrån alla. I Malmö finns exempelvis ClockRent, ett familjeföretag som har funnits sedan 2003. ClockRent satsar stora resurser på träning och vidareutbildning av sin personal, och kan idag erbjuda ett brett spektrum av tjänster. Förutom konventionell kontorsstädning utför man trappstädning, flyttstädning, trädgårdsservice, byggstädning, butiksstädning, hemstädning, fastighetsförvaltning och fönsterputsning. Under senare år har allt fler hushåll börjat köpa städhjälp. Anledningen är att man numera kan göra skatteavdrag för köp av hushållsnära tjänster. För att vara säker på att få högsta kvalitet, gå alltid via www.kontorsstädning.com när du vill köpa städtjänster.

No related posts.