Att fixa nytt tak

Att fixa nytt tak

Du vet att du har skjutit upp det alltför länge nu, och taket måste renoveras genast – det börjar falla sönder och ser helt gräsligt ut. Men du känner inga bra takläggare – det blir till att spendera flera timmar genom att bläddra i telefonboken och ringa upp folk för att kunna hitta en professionell hantverkare i din närhet som kan göra arbetet åt dig till ett resonligt pris och med bästa kvalitet.

Detta var hur det var förr, men situationen har nu ändrats. Det som brukade ta flera timmar kan du nu fixa på endast ett par minuter med hjälp av ServiceFinder – Sveriges största tjänsteförmedlare. Här kan du läsa om hur du kan göra.

  1. Gå in på ServiceFinders hemsida servicefinder.se. Du kommer där att hitta en grupp kategorier, bland vilka du kan välja den du behöver hjälp med – i detta fall, takläggning. När du klickar på länken kommer du att föras vidare till ansökningssidan, där du hittar en kort beskrivning av kategorin till vänster och formuläret till höger.
  2. Fyll först i rutan om ditt behov. Detta gör du genom att beskriva projektet som du behöver hjälp med så detaljrikt som det går. Detta kommer att hjälpa hantverkaren att få en idé om hur ditt projekt kommer att se ut. Ju klarare din beskrivning är, desto fler erbjudanden du kommer att få.
  3. Du kan även bifoga bilder som beskriver omfattningen av ditt projekt och de förväntningar du har.
  4. Slutligen fyller du i kontaktuppgifter som namn, adress och telefonnummer, och klickar på Skicka ansökan.
  5. ServiceFinder kommer att matcha upp din ansökan med profilen hos de hantverkare som passar in på din beskrivning, och låta dessa gå över detaljerna av ditt projekt. Är de villiga att ta på sig arbetet kommer de att skicka ett erbjudande till dig, oftast innan dagen är slut.
  6. Nu är det upp till dig att välja den takläggare du vill anlita, och bestämma med denne om de resterande detaljerna.

ServiceFinders tjänster är helt gratis och finns till för att hjälpa dig hitta det du letar efter, samtidigt som du sparar både tid och pengar.

No related posts.